Support og service

NavSys tilbyr support- og service-avtaler til gunstige priser. Vi har alltid minimum 3 måneder supportavtale inkludert i prisen på utstyret.

Dersom du har behov for hjelp med utstyr og programvare kjøpt hos oss, kan du kontakte oss på telefon 23 17 58 50 mandag til fredag kl. 9-17.

Du kan nå også legge inn en supportsaker på vår nye kundeweb som gjør det enkelt å melde inn saker og gir deg god oversikt over status på dine supportsaker!

I seksjonen "Ofte stilte spørsmål" kan du finne "kokebøker", instruksjoner til de vanligste problemstillingene og påloggingsinformasjon til Kartverkets DPOS og CPOS-tjenester.

Som registrert bruker, kan du laste ned firmware, brukermanualer, "kokebøker" og programvare. Logg inn, og velg hvilket utstyr det gjelder.

Dersom du har utstyr som skal på service, ta kontakt for en avtale, og send det deretter til

NavSys AS
Tevlingveien 23
1081 Oslo

Merk pakken med servicenummeret du får tildelt når du kontakter oss.

Generell support-informasjon:


For Septentrio og Altus-produkter tar vi imot supportsaker på vår supportmail. Leter du etter “firmware”-oppdateringer, nye versjoner av RxTools, Datalink o.l., finner du dette på Septentrios Supportsider. Ta kontakt for å få brukernavn og passord.Support for Carlson Software fåes primært fra NavSys. Brukere har også mulighet til å ta kontakt med Carlson EMEA direkte.

For informasjon om geoidemodell, overføring til/fra målebok osv. kan du også finne informasjon om dette på vår side for "Ofte stilte spørsmål.

Oppdateringer og nye versjoner av Carlson programvare (SurvCE, SurvPC, Survey, Civil osv.) kan alltid lastes ned på Carlson Update. Ha ditt serienummer klart for å få tilgang til nedlastingene.

Driftsmeldinger fra SATREF:
Nov 7, 2017
1-sekunds ETPOS-data som mangla for dagane 26.10, 3.11, 4.11 (DOY 299, 307, 308) er no lasta opp til ftp.statkart.no.
Nov 6, 2017
Vi mangler rinx2.11 data for DOY 307 og 308 (3 og4 november) på grunn av en serverfeil. Vi jobber med å få disse etterprosessert slik at de blir tilgjengelig igjen.
Oct 27, 2017
  Ved velikehold i går oppsto det en feil som gjør at vi mangler ettertidsdata for 26 oktober. Vi jobber med å rette problemmet så godt vi kan.
Gå til SeSolstorm
Nytt fra Kartverket:
Sep 4, 2017
Vi gjentar suksessen fra i fjor – og arrangerer Posisjonskonferansen 2017 torsdag 9. november i samarbeid med STARTUPLAB. Tema på konferansen blir autonome kjøretøy. Påmeldingen er åpen og du finner den her. Programmet er under utarbeidelse, og vil …
Dec 23, 2016
Nye utgaver av transformasjons- og HREF-modellene er nå tilgjengelige. De bærer navnene NNTrans2016B og HREF2016B_NN2000_EUREF89. Begge modellene har samme gyldighetsområde: Gyldighetsområde for forrige par av modeller: Hele Nord-Trøndelag Hele Sør-Trønde…
Nov 7, 2016
Nøyaktig posisjon – som kilde til innovasjon, utvikling og nyskapning Alle ting skjer et sted – og alt har en posisjon. Kartverket ønsker velkommen til et nytt nasjonalt møtested, hvor innovasjon, utvikling og nyskapning står på programmet. I fremtiden bl…